Smiley lansează prima sa piesă din 2021, alături de Killa Fonic. „Lasă inima să zbiere!” / VIDEO
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Smiley și Killa Fonic - „Lasă inima să zbiere!”
Smiley și Killa Fonic - „Lasă inima să zbiere!”
În pregatirea celui de-al cincilea album din cariera sa, Smiley „Lasă inima să zbiere” alături de Killa Fonic.

Smiley lanseaza prima sa piesa din 2021, alaturi de Killa Fonic, „Lasa inima sa zbiere!”, o piesa despre intimitate, eliberare si tacerea din relatii, care se va regasi pe noul sau album, al cincilea din cariera sa artistica, ce se anunta a fi surprinzator ca stil, colaborari si imagine.

„Urmeaza cateva lansari neasteptate, pregatesc un album nebun, urban, cu sound actual, dance, de strada. Nu este ceva nou pentru muzica si istoria mea, insa este cumva surprinzator in acest moment al vietii mele si este o completare de atitudine, revolta si libertate a zonei romantice in care am asezat muzica mea in ultima perioada.”, anunta Smiley despre noul sau proiect muzical.  

„Lasa inima sa zbiere” vorbeste pe doua voci complementare despre tacerea necesara intr-o relatie pentru a lasa iubirea sa vorbeasca pe limba ei. Colaborarea muzicala dintre Smiley si Killa Fonic a pornit de la compatibilitatea lor artistica, in ciuda antitezei in care ii plaseaza o parte din public, si de la aprecierea pe care fondatorul si producatorul HaHaHa Production o are pentru acesta: „Killa mi se pare o voce puternica a generatiei lui, a noului curent hip-hop din Romania si pariam ca va ajunge sa aiba ceva de spus acum multa vreme, cand l-am auzit prima data pe primul album al lui Doc. Mi se pare talentat, creativ, curajos si incapatanat sa faca lucrurile dupa cum simte, chiar daca le impinge la extrem. Desi aratam si suntem perceputi diferit, chiar avem multe in comun si ne preocupa mereu sa gasim what’s next, what’s new.”, povesteste Smiley despre intersectia artistica neasteptata, dar justificata din „Lasa inima sa zbiere”.    

Killa Fonic: Suntem foarte periculosi impreuna

„Toti stiu ca Smiley este extrem de strict in a-și selecta artiștii cu care colaborează. Dacă nu ma înșel ne poți număra pe 5 degete și îmi rezerv locul degetului mijlociu pentru ca ma simt șmecher ca am făcut așa piesa cu Smiley. Iar chimia dintre noi e puternica; suntem foarte periculoși împreuna.”, adauga Killa Fonic despre intalnirea creativa cu Smiley pentru „Lasa inima sa zbiere”.

Co-productie HaHaHa Production, Cat Music si Global Records, cu muzica si versurile semnate de Smiley si Killa Fonic, cu productia facuta de Florin Boka, Lucian Nagy si Serban Cazan si clipul regizat de SAN, „Lasa inima sa zbiere” aduna indragostiti si neindragostiti sub acelasi reflector si isi face loc in orice playlist de party posibil, arată un comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel