Șoferul care a intrat cu mașina într-un mall din Brăila: "Trebuie să curgă sânge"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Un şofer de 20 de ani, din Brăila, a intrat intenţionat cu maşina într-un mall din Brăila, mai multe persoane fiind rănite. Scos din maşină de mulţime, acesta a avut un comportament straniu.

Întins pe jos, sub privirile oamenilor aflaţi la faţa locului, tânărul a început să strige în repetate rânduri: "Trebuie să curgă sânge pentru ţara asta". Bărbatul este extrem de agresiv.

Din spusele poliţiştilor, acesta este posbili să fi consumat băuturi alcoolice şi substanţe interzise. În urma incidentului, şapte persoane au fost rănite: cinci adulţi şi doi copii. Incidentul a avut loc în Cazașu, o comună din Brăila. Şoferul s-ar fi certat cu o altă persoană pe care a înjunghiat-o, după care a fugit şi a lovit mai mulţi pietoni, intrând cu maşina în mall.

Se pare că bărbatul s-ar fi întâlnit cu cineva, pentru a vedea o mașină, cu gândul de a o fura. După ce a vrut să o testeze, cei doi s-au luat la bătaie, proprietarul fiind înjunghiat. Șoferul a fugit cu mașina, lovind mai multe autoturisme pe traseul său, până la mall. După impact, șoferul a fost scos din mașină de oamenii prezenți în fața mall-ului. 

Citește și: Un șofer a intrat cu mașina într-un mall din Brăila. Persoane rănite

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel