SONDAJ EXPLOZIV în pandemie de Coronavirus. DOVADA că Iohannis - Orban - Cîțu au ACȚIONAT CORECT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Dovada că reprezentanții politici ai țării au luat măsurile pe care și le doreau cetățenii vine dintr-un sondaj de opinie. 

Vorbim de un sondaj INSCOP realizat între 20 și 24 martie 2020. Conform acestuia, 51,4% dintre români consideră că riscul să contacteze Coronavirus este mare sau moderat. Un procent uriaș de 94,1% sunt de acord cu starea de urgență din țara noastră, în contextul pandemiei de Coronavirus. 91% spun că economia va fi afectată și 97,1% consideră că ar trebui ajutați cetățenii afectați economic de Coronavirus. Despre măsurile pe care ar trebui să le ia statul, 44,3% au răspuns amânarea plății ratelor la creditele bancare, 42,8% susțin ca statul să plătească o parte din salarii pentru a nu fi concedieri, 25,5% susțin concediul plătit de stat, 25% vor reduceri de impozite, 21,7% au răspuns ”scutiri de taxe”, 21,5% doresc ca statul să suporte o parte din facturile la utilități. 

Astăzi, președintele Klaus Iohannis a anunțat cea mai dorită măsură de români, a posibilității amânării plății ratelor bancare cu 9 luni. 


Măsura vine chiar dacă premierul Ludovic Orban nu se arăta entuziasmat în urmă cu o zi cu privire la acest aspect, de amânare cu 9 luni a ratelor bancare. 

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel