Sony a vândut oficial 110 mil. console PS4. Cifre imense
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Consola Sony extrem de populară în toată lumea, PlayStation 4, a depășit o altă bornă când vine vorba de vânzări.

Consola Sony extrem de populară în toată lumea, PlayStation 4, a depășit o altă bornă când vine vorba de vânzări, transmite Engadget. În ultima dezvăluire financiare, Sony a transmis că a vândut 1,5 milioane de PS4 și PS4 Pro, într-o perioadă de trei luni, până pe 31 martie 2020.

Astfel, compania niponă a reușit să comercializeze 110,4 milioane de console, cifre extrem de apropiate de dispozitivele de succes Game Boy și Game Boy Color. Totuși, viteza vânzărilor de PS4-uri a scăzut cu 1,1 milioane de console față de aceeași perioadă fiscală din anul trecut. Așadar, PS4 cel mai probabil nu va detrona PS2 din topul celor mai vândute console din toate timpurile (155 milioane de unități vândute).

PS5 va revirgora Sony

Sony va lansa următorul PlayStation în acest an, iar vânzările de console vor începe din nou să crească. În ultimul document fiscal, compania a dezvăluit că sistemul „este în continuare programat pentru sărbătorile anului acestuia".

Odată cu lansarea noului PS5, Sony va începe să crească din nou, fiindcă compania a fost martora unei scăderi de 3,5 miliarde euro, de la un an la altul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel