Sora Mariei Macsim Nicoară, mesaj dureros: Ne-a schimbat viața tuturor
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Maria Macsim Nicoară  Foto: Facebook
Maria Macsim Nicoară Foto: Facebook
Sora Mariei Nicoară a transmis un mesaj dureros la șapte luni de la presupusul accident al mezzosopranei. 

Printr-o postare pe Facebook, Elena Heres, sora mezzosopranei, a transmis că sunt 7 luni de când aceasta „a trecut prin tragicul „accident” care ne-a schimbat viața tuturor, dar cel mai cumplit a deturnat cursul vieții ei.”

În continuare, Elena Heres o descrie pe sora ei ca fiind „frumoasă, talentată, iubită, ajunsă la vârful unei cariere artistice pentru care a muncit enorm”, dar care „a ieșit din scenă brusc, fără a ne mai spune cuvinte frumoase, bucurându-ne, ca de obicei.”

„După operația care i-a salvat viața din 10 mai, a început o perioadă lungă de recuperare: 2 luni în spitale la Iași, 2 luni la mine acasă și ultimele 3 luni iar în Spitalul de Neurochirurgie Iași, unde a mai suferit încă 3 intervenții chirurgicale necesare”, se arată în mesajul Elenei Heres. 

Sora mezzosopranei: E o luptă grea cu boala

Elena Heres le-a cerut apoi tuturor celor care o admiră pe Maria Macsim Nicoară să își aducă aminte cu drag de ea. 

„Să-i trimiteți un gând bun, de încurajare și să faceți o rugăciune pentru ea, pentru că are multă nevoie de toate acestea! E o luptă grea cu boala, cu monotonia, cu depărtarea de cei dragi, cu nerăbdarea de a scăpa odată de spital, tratamente, imobilizare…”, a încheiat sora Mariei Macsim Nicoară.

Dragi prieteni, Au trecut 7 luni de când sora mea, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a trecut prin tragicul „accident”...

Publicată de Elena Heres pe Sâmbătă, 12 decembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel