23 feb, 22:22
Sorin Bontea, dezvăluiri despre soția sa: M-am însurat la 24 de ani. Nu vreți să știți ce mi-a făcut!
Sorin Bontea a făcut dezvăluiri incredibile despre soția sa. 
Foto: Instagram

Vezi și: Cine este și cum arată soția lui Sorin Bontea. Secretul unei căsnicii de 26 de ani

Chef Sorin Bontea este destul de discret cu viața privată și îi ține pe cei dragi departe de lumina reflectoarelor. Cu toate astea, dacă cineva îl provoacă la discuție, juratul de la „Chefi la cuțite” dă multe din casă. 

Sorin Bontea a dezvăluit mai multe despre când anume s-a maturizat cu adevărat. 

"Eu m-am însurat la 24 de ani, dar cred că m-am maturizat undeva după 40. Vorbesc serios. Eram responsabil, totuși. Pot să îți povestesc ceva. Era după 1995 încolo, lucram pe vremea aia la un restaurant chinezesc celebru, și stăteam seara să joc remi și biliard. Veneam acasă dimineața, o așteptam pe nevastă-mea să plece la serviciu. Fii-miu era mic, îl legănam pe picioare așa, ca să nu mă certe. Că mă certa că vin acasă târziu. Lucram o zi da, una nu. Stăteam ba la biliard, ba cu băieții. Și vine într-o dimineață, încă nu plecase la serviciu. Eram frânt, ajung acasă, făcuse nevastă-mea tort. Și după ce m-a certat, în timp ce îl legănam pe picioare pe fii-miu, mi-a adus o felie de tort. Și stăteam așa rezemat, să îl legăn să adoarmă. Am adormit cu tortul în mână.

Vezi și: Liviu Vârciu, SCHIMB de replici cu una dintre fiicele lui Nea Mărin. "E geloasă rău. De asta m-a înfiat pe mine Nea Mărin"

Și nevastă-mea a venit după zece minute: eu plin de tort din cap și până în picioare, fii-miu la fel. Mamă...Nu vreți să știți ce mi-a făcut nevastă-mea. Doamne. Vezi? Încă nu eram matur. M-am maturizat, cred, când am început să plec pe vas", a povestit Sorin Bontea în cadrul emisiunii lui Mihai Morar de pe Youtube.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri