Spania - România. Premieră pentru tricolori în meciul de la Madrid
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Meciul din această seară va aduce o premieră pentru tricolori, anunţă Federaţia Română de Fotbal. 

"Meciul din această seară va aduce o premieră pentru tricolori! Aceștia vor testa la meciul cu Spania mingea oficială a EURO 2020, Uniforia. Fiind numită după unitatea și euforia pe care o competiție de top la nivelul echipelor naționale poate să le genereze, mingea Uniforia este astfel concepută, încât să celebreze incluziunea pe care turneul final de anul viitor o va inspira de-a lungul și de-a latul continentului.

Pentru a marca cea de-a 60-a aniversare a UEFA EURO, turneul final din vara anului viitor se va disputa în 12 țări europene, noul format al competiției reprezentând o sursă de inspirație pentru mingea oficială de joc", anunţă FRF.

Design-ul Uniforia cuprinde noțiunea podurilor ce se întrepătrund, dispariția granițelor dintre țări și diversitatea care va însoți turneul final, totul prin intermediul unei combinații unice între artă și fotbal. Aceste elemente au reprezentat punctul de plecare al procesului de realizare a design-ului, care a demarat în 2018, se arată în mesajul transmis pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel