Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

22 iul 2019 / 16:50
Spectatori gratis la Bon Jovi. După fentă
Revoltă pe Facebook după ce mai mulți angajați ai Parlamentului au intrat în curtea Casei Poporului pentru a asista gratuit la un concert Bon Jovi. Este acuzată Jandarmeria care le-a permis accesul și, bineînțeles, sunt vituperați parlamentarii, care profită. 
Bon Jovi

În ce țară Parlamentul e folosit pentru a vedea moca un concert, se întreabă internauții? Răspunsul e simplu: în orice țară în care concertele au loc sub geamul unor instituții publice. Evident că mai profită câte unii, dar mi se pare infim de mică miza. Dacă pe Bon Jovi îi ardea la portofel, nu aveau decât să-și țină concertul pe Arena Națională.

Sigur, după zeci de ani de campanie anti-parlamentari, orice pretext e bun. Mai ales că emoția te face să nu observi adevăratul motiv de revoltă. Nu doar parlamentarii sau angajații Parlamentului au profitat de legitimația de acces la serviciu. Vis-a-vis de Parlament sunt mai multe ministere și agenții, ai căror angajați îi pot vedea pe cântăreți din față, nu doar să-i audă din spatele scenei. 

Cu alte cuvinte, în fața singurului obiectiv turistic prin care se distinge Capitala, pe plan mondial, nu ai restaurante, cafenele, nici hoteluri, ci ministere. În loc să profiți de ”peisaj” ca să aduci bani la buget, cheltui de la buget ca să-i ții pe bugetari în centru. Asta mi se pare că-i afectează mai mult pe bucureșteni decât o sută de blatiști la concert.

Dar cine să bage de seamă, când lumea e plecată după fente? 

 

P.S.

Iar dacă tot e să îi arzi pe parlamentari, atunci să le reproșăm ceva serios: de ce nu avem un parc, cu acces public, în jurul Casei Poporului? 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri