Sprijin pentru HoReCa în România, vs Franţa şi Turcia. Mircea Coșea: "La ei e la colţul străzii. Macron asta a făcut în primul rând!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Mircea Coșea și Răzvan Dumitrscu au vorbit despre sectorul HoReCa și facilitățile pe care Guvernul le-ar putea acorda antreprenorilor. Acesta a venit cu exemplul Franţei. 

Economistul Mircea Coșea a vorbit, în cadrul emisiunii Ce se întâmplă? de la DC News, despre măsurile pentru HoReCa luate în Franța și Turcia:

„Hai să luăm exemplul Franței. Ei au un HoReCa special, l-aș numi un HoReCa la colțul străzii. Omul e obișnuit să se ducă să mănânce oriunde. Macron, în primul rând a redus TVA-ul la restaurante, pentru a-i da facilități de viață. S-au mai închis și la ei, dar nu e nevoie neapărat să le dai bani, e nevoie să îi și ușurezi de anumite plăți. Spre exemplu, de ce trebuie să le iei utilități în situația de față?

Sunt măsuri care se iau în mod excepțional. De exemplu, Turcia a hotărât că nu-i interesează dacă ești bolnav sau nu. Au înțeles ce importanță imensă are turismul pentru economia Turciei“, a conchis Mircea Coșea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel