Start-Up Nation. Radu Oprea, despre Virgil Popescu: Foloseşte dezinformarea pentru a-şi ascunde incompetenţa
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
"Pentru a-și ascunde incompetența, dl. Virgil Popescu folosește dezinformarea/manipularea ca principală armă", transmite Radu Oprea, cel care a fost ministru pentru Mediul de Afaceri în Guvernul Dăncilă. 

"Pentru a-și ascunde incompetența, dl. Virgil Popescu folosește dezinformarea/manipularea ca principală armă. Dl. Popescu omite cu rea intenție declarațiile mele făcute pe tot parcursul derulării programului Start Up Nation, conform cărora un ministru responsabil alocă banii doar atunci când este nevoie de ei.

Start Up Nation a avut creditele de angajament și bugetare necesare desfășurării programului în condițiile comunicate antreprenorilor. Pentru contractare au fost alocate cele două miliarde credite de angajament, pentru avans cele patru sute milioane credite bugetare. In iulie si august am returnat banii necheltuiți ministerului finantelor publice pentru că în acel moment nu era nevoie de ei. După rectificarea bugetară care era planificată la sfârșitul lunii octombrie, banii s-ar fi întors la minister pentru a face plățile necesare. Din păcate, votul din Parlament nu a mai permis acest lucru", a scris Radu Oprea pe Facebook.

Proiect depus în Parlament

"Dacă dl. Popescu nu poate să gestioneze un buget clar ca al programului Start Up Nation, mă intreb cum va fi capabil să administreze bugetul colos al Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Răspunsul este simplu: dl. Popescu nu va fi în stare! Și, pentru că am înțeles că este incapabil să gândească noul program, am depus ieri in Parlament proiectul de lege privitor la Start Up Nation ediția a treia.

Dle. Popescu, eu nu mint antreprenorii pentru simplul fapt că am fost unul dintre ei și chiar îi respect și înțeleg . Dacă vreți să dovediți că vă pasă de ei, faceți plățile complete anul acesta, așa cum am făcut noi, PSD. Anul trecut, pănă la sfârșitul lui decembrie toți antreprenorii erau plătiți.

Hai că se poate dacă vrei să muncești și ești capabil! Dacă nu, e mai ușor să minți", afirmă Radu Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel