Urmărește emisiunea live
Ștefan Bănică a IZBUCNIT în LACRIMI. Nu le-a venit să creadă când a urcat pe scenă: Tu trebuie să CÂȘTIGI X Factor anul ăsta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ștefan Bănică Jr. a izbucnit în lacrimi în direct. Jurații au rămas muți. 

Ștefan Bănică Jr. a avut o seară grea la X Factor și asta pentru că are una dintre cele mai puternice grupe din acest sezon, grupa fetelor cu vârste cuprinse între 14 - 24 de ani. 

Ei bine, concurentele pe care le-a ales în echipă iau dat mari bătăi de cap și extrem de multe emoții, dar un moment, cel de la final, i-a pus capac și artistul a izbucnit în lacrimi. 

"Tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta"

La 16 ani, Andrada Precup a demonstrat, încă o dată că poate fi X Factor, după ce a făcut o demonstrație de forță vocală interpretând ”Lie Ciocârlie” într-o manieră proprie și fără pic de greșeală. Momentul ei a fost unul prin de sensibilitate și emoție și i-a lăsat pe cei patru jurați fără cuvinte, dar cu lacrimi în ochi. 

Ștefan Bănică, vizibil emoționat și cu lacrimi în ochi a mers pe scenă și a îmbrățișat-o pe posibila Andrada.

"Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare. Este o capacitate rară să transmiți așa ceva, dincolo de concurs. Ești mare. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe altă parte", a spus Ștefan Bănică.

"Eu cred nu trebuie să iei doar un scaun, ci cred că tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta", a spus Florin Ristei. "Să îți spun că ai cântat perfect este prea puțin. Nu știu ce să zic, m-ai lăsat fără cuvinte efectiv", a completat Delia.

Cine sunt cele 3 fete care merg mai departe în echipa lui Ștefan Bănică

După 10 momente de excepție pe scena X Factor, Ștefan Bănică a decis cu cine merge mai departe în competiție. 

Alexandra Sîrghi

Ioana Ardelean

Andrada Precup

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel