28 noi 2020 / 12:26
Ștefan Bănică a IZBUCNIT în LACRIMI. Nu le-a venit să creadă când a urcat pe scenă: Tu trebuie să CÂȘTIGI X Factor anul ăsta
Ștefan Bănică Jr. a izbucnit în lacrimi în direct. Jurații au rămas muți. 

Ștefan Bănică Jr. a avut o seară grea la X Factor și asta pentru că are una dintre cele mai puternice grupe din acest sezon, grupa fetelor cu vârste cuprinse între 14 - 24 de ani. 

Ei bine, concurentele pe care le-a ales în echipă iau dat mari bătăi de cap și extrem de multe emoții, dar un moment, cel de la final, i-a pus capac și artistul a izbucnit în lacrimi. 

"Tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta"

 

La 16 ani, Andrada Precup a demonstrat, încă o dată că poate fi X Factor, după ce a făcut o demonstrație de forță vocală interpretând ”Lie Ciocârlie” într-o manieră proprie și fără pic de greșeală. Momentul ei a fost unul prin de sensibilitate și emoție și i-a lăsat pe cei patru jurați fără cuvinte, dar cu lacrimi în ochi. 

Ștefan Bănică, vizibil emoționat și cu lacrimi în ochi a mers pe scenă și a îmbrățișat-o pe posibila Andrada.

"Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare. Este o capacitate rară să transmiți așa ceva, dincolo de concurs. Ești mare. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe altă parte", a spus Ștefan Bănică.

"Eu cred nu trebuie să iei doar un scaun, ci cred că tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta", a spus Florin Ristei. "Să îți spun că ai cântat perfect este prea puțin. Nu știu ce să zic, m-ai lăsat fără cuvinte efectiv", a completat Delia.

Cine sunt cele 3 fete care merg mai departe în echipa lui Ștefan Bănică

 

După 10 momente de excepție pe scena X Factor, Ștefan Bănică a decis cu cine merge mai departe în competiție. 

Alexandra Sîrghi

Ioana Ardelean

Andrada Precup

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri