Ștefănescu, nou atac la Iohannis: Toată lumea își pune aceeași întrebare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu
Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a adus acuze grave lui Klaus Iohannis, cu privire la remanierea miniștrilor. 

Invitat în platoul emisiunii Punctul de întânire, de la Antena 3, Codrin Ștefănescu a zis că este nemulțumit de conducerea președintelui României, Klaus Iohannis, pe care îl acuză de răutate și slăbiciune. 

"Vă spun ce vede o țară întreagă. Că primul ministru a schimbat o parte din echipă și, conform Constituției, a trimis lista la Cotroceni. Iar Iohannis a refuzat lista fără niciun fel de motiv. Asta în timp ce mai avem câteva zile până să preluăm președinția, foarte multe delegații au venit la București și foarte mulți miniștri au plecat la Bruxelles, ca să preia tot pachetul de la fiecare ministru de resort.

VEZI ȘI Codrin Ștefănescu: Pe Udrea nu vor s-o mai aducă în țară. Mizele, mult mai mari

Nu poți să vii să sfidezi toată țara


Țara vede în felul următor: Iohannis continuă să blocheze nu Guvernul României, nu coaliția, ci România în sine. Românii își pun niște întrebări: Dom'le, am înțeles, ai refuzat doi miniștri, ai refuzat pe Laufer și Lia Olguța Vasilescu, care a fost Ministrul Muncii și a reuși, în doi ani de zile, tot ce ne-am propus. Și cu legea pensiilor, și cu legea salarizării. Dă-le românilor un motiv! Vii tu, Klaus Iohannis, și spui două motive pentru care nu-ți place Olguța Vasilescu. Nu-mi place cum se coafează. Este un motiv! Am înțeles. Iar la Laufer nu-mi place că are niște prieteni peste ocean, și în America, și în Israel. Și nu-mi place chestia asta. Dar nu poți să vii să sfidezi toată țara", a declarat Codrin Ștefănescu. 

"Toată lumea își pune aceeași întrebare: Domnule Werner, ai refuzat niște oameni excepționali, dar de ce? Spune-ne și nouă. Iohannis este slab, mega slab, rău și antipatic, este și promotorul unor mesaje ale sistemului. Când o să facă Guvernul lui, îi dă ordin lui Orban să pună pe cine vrea el, pe Cioloș, pe Barna, pe Turcan, toată gașca asta veche. Deocamdată, oamenii au votat o majoritate. Nu poți să spui că Olguța Vasilescu nu este bună, după ce a fost doi ani Ministrul Muncii și a realizat lucruri fabuloase. Acum nu mai e bună", a mai spus Codrin Ștefănescu.  

CITEȘTE ȘI Ștefănescu, nou atac la Iohannis: Uite că și eu pot să zic!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel