Ștefania lui Speak, schimbare TOTALĂ de look. CRITICI dure. "Ești exact ca Raluca Bădulescu / Zici că e drogată"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ștefania, iubita lui Speak, și-a schimbat radical look-ul, lucru care i-a scandalizat pe fani. Iată ce și-a făcut aceasta și cum au reacționat oamenii.

Ștefania, iubita lui Speak, a ajuns de nerecunoscut și și-a surprins total fanii. Odată cu izolarea din cauza pandemiei de COVID-19, cei doi au petrecut mult timp împreună și au decis să facă niște schimbări. 

Viitoarea soție a lui Speak a renunțat la părul lung, dar și la culoarea care a consacrat-o și i-a surprins atât pe fani, cât și pe iubit, care nu a știut intenția fetei. 

Cum a reacționat Speak. Critici dure din partea fanilor

Ei bine, dacă Speak a reacționat bine, punând o fotografie cu iubita sa, urmăritorii au fost mai critici și nu au ezitat să comenteze dur la fotografiile cu Ștefania. 

”Daca stau bine si ma gandesc... n am avut niciodata o gagica blonda :)) Va pupa blonzii!", a scris Speak pe contul său de Instagram.

„Îți stătea mai bine înainte, acum nu te prinde deloc…”, „NUUUUU. Blond nuuuuu”, „Zici că e drogată”, „Mamăă, ești exact ca Raluca Bădulescu!”, „No hate…. dar mi se pare că aduci a Raluca Bădulescu fără breton, cel puțin la prima vedere am crezut că ești ea”, acestea sunt doar o parte dintre comentariile dure. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daca stau bine si ma gandesc...n am avut niciodata o gagica blonda :)) Va pupa blonzii!

O postare distribuită de SPEAK (@iamspeak) pe

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????Hey you bby????

O postare distribuită de STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel