Suedia, "aroganţă" înainte de meciul cu România. Contra: M-am simțit jignit
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Cosmin Contra
Cosmin Contra
Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a declarat că gestul suedezilor de a-și prezenta deja tricourile pentru Campionatul European din 2020, în ciuda faptului că nu a obținut calificarea încă, i se pare "o aroganță".

"Mi se pare o aroganță din partea suedezilor. M-am simțit jignit de gestul acesta. E clar că ne desconsideră. Sper ca acest lucru să fie un atu, jucătorii să se mobilizeze", a declarat Contra, joi, la conferința de presă premergătoare jocului cu echipa nordică, din preliminariile EURO 2020. Cu câteva zile înainte de meciul cu România, Suedia și-a prezentat tricourile pentru Campionatul European din 2020. Echipa condusă de Janne Anderson nu este calificată matematică la turneul final, România încercând să obțină biletele pentru turneul final în dauna nordicilor, transmite Mediafax.

În ultimele două meciuri din grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, România va întâlni Suedia, vineri, de la ora 21:45, la Bucureşti, pe Arena Naţională, şi Spania, luni, de la ora 21:45, la Madrid, pe Wanda Metropolitano. Înaintea ultimelor două partide din grupă, Spania şi-a asigurat prezenţa la turneul final, însă bătălia pentru locul secund se va da între Suedia şi România. Pentru a fi siguri de calificare, tricolorii trebuie să învingă echipa nordică şi să obţină cel puţin o remiză cu Spania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel