Şumudică, ofertă de la CFR Cluj
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
sumudica
sumudica
Antrenorul formaţiei saudite Al Shabab, Marius Şumudică, a declarat, vineri, pe Aeroportul Henri Coandă, că a primit o ofertă de a prelua echipa de fotbal CFR Cluj, dar a precizat că a refuzat pentru moment. 

"Am avut nişte discuţii cu domnul Varga (n.r. - patronul clubului CFR Cluj, Nelu Varga). Probabil simpatia e reciprocă. Dar deocamdată nu se pune problema să vin la CFR, eu sunt acolo (n.r. - la Al Shabab). În momentul de faţă mai am şi două oferte din Turcia, dar nu pot să le dau curs. Vreau să continui ce am început la Al Shabab. Eu în cariera mea foarte greu am plecat de la echipe. Am stat doi ani la Astra, un an la Chiajna, în Dubai un an, am închis un an în Turcia... acum sper să o duc cât mai mult la Al Shabab. Pentru că în Arabia Saudită deja s-au schimbat 6 antrenori din cei 16", a afirmat Şumudică. 

"Când am ajuns în Arabia Saudită toată lumea îmi cânta prohodul, toţi spuneau că Al Shabab o să retrogradeze, că nu a făcut transferuri bune. Dar uite că şi cu acele transferuri, cu bani puţini, suntem pe 4, loc care în mod normal duce în Champions League (n.r. - Liga Campionilor Asiei) pentru că în Arabia Saudită în mod normal Cupa o câştigă una din primele trei echipe.

Dar eu nu am un asemenea obiectiv (n.r. - participarea în Champions League). Oricum, suntem pe un trend ascendent, am pierdut doar un meci cu Al Hilal, şi ăla nemeritat, în 10 oameni. Dacă nu era acel meci eram neînvinşi acum", a adăugat tehnicianul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel