30 noi 2020 / 19:06
Supliment alimentar pentru stimularea imunității, lansat de Institutul Cantacuzino. Ce este OROSTIM HV și cât costă. E bun și pentru copii
A fost lansat OROSTIM HV. Institutul Cantacuzino a lansat pe piață acest supliment alimentar care crește  rezistența organismului la infecții, în special ale tractului respirator superior.
supliment alimentar, foto ilustrativ

Colonelul dr. Florin Oancea, directorul institutului, a precizat că este vorba despre un supliment alimentar obținut din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde.

”Are proprietăți antioxidante și de stimularea imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții, în special la infecții ale tractului respirator superior. OROSTIM HV se administrează în perioade cu risc de apariției acestor infecții respiratorii”, a precizat dr. Oancea, conform Mediafax. 

El a adăugat că imunomodulatorul va fi disponibil începând cu data de 2 decembrie.

”Va fi comercializat atât pentru copii, cu flacoane de 10 sau 30 de capsule, la un preț de 25 sau de 60 de lei, precum și forma pentru adulți, la un preț de 30 de lei și 80 de lei. Tratamentul este de 10 zile, trei luni consecutiv”, mai a spus directorul Institutului Cantacuzino. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri