Tânăr de 21 de ani, exemplu pentru o generație: Încurajez să nu ignore vaccinarea, indiferent de vaccinul folosit / Foto
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Ali Raza de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Ali Raza de la Pixabay
Dacian, un tânăr de 21 de ani din Hunedoara, și-a propus să fie un exemplu pentru generația sa și să încurajeze vaccinarea indiferent de vaccinul folosit. 

CNCAV a arătat, prin pagina de Facebook RO Vaccinare, povestea lui Dacian Joseph Duleanț, un tânăr din Brad, Hunedoara.

Am 21 de ani și am tot văzut în spațiul public o anume reticență la vaccinul produs de o anumită companie. Eu am deplină încredere în medici și știu că doar prin vaccinare putem reveni la normalitate și uita de grija pandemiei de SARS-COV-2, de aceea am ales să mă vaccinez chiar cu vaccinul evitat în această perioadă, pentru a încuraja și generația mea să nu ignore vaccinarea indiferent de vaccinul folosit în centrul de vaccinare și pentru că țin la cei din jurul meu.Împreună ne facem bine!”, a spus tânărul, făcând referire la vaccinul AstraZeneca.

„Mulțumim, Dacian! Ești un exemplu!”, se mai arată în postare. 

De asemenea, oamenii au fost încurajați de CNCAV să posteze o fotografie în grupul PROvaccinare (https://www.facebook.com/groups/rovaccinare), să folosească #PovestiDeLaVaccinare și să spună motivul pentru care au ales să se vaccineze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel