Femeie însărcinată, bătută și înjunghiată de soțul drogat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Femeie însărcinată
Femeie însărcinată
O tânără de 29 de ani, din județul Gorj, însărcinată în 31 de săptămâni, a ajuns la spital bătută cu sălbăticie și înjunghiată în picior de soțul ei, drogat.

Purtătorul de cuvânt al SJU Târgu-Jiu, Ion Borhină, a declarat, pentru Mediafax, că tânăra a fost în pericol să piardă sarcina din cauza loviturilor puternice. Bohină a spus că femeia a fost bătută cu sălbăticie, având numeroase traumatisme la față, brațe, probabil și o fractură, precum și două plăgi înjunghiate în picior.

Conform aceleiași surse, soțul tinerei, cel care a bătut-o, este suspectat de consum de stupefiante. Soţul femeii este audiat la această oră la Poliţie.
Primele informații arată că bărbatul a lovit-o pe soția sa marți, când erau în mașină, în localitatea Drăgoieni. Tânăra a scăpat după ce a reușit să sune un bărbat, care a și sesizat Poliția.

Femeia a fost transportată la spital

„La data de 19 noiembrie, polițiștii din Târgu-Jiu au fost sesizați de către un bărbat, din municipiu, cu privire la faptul că o femeie este agresată de către soțul ei. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 37 de ani, din comuna Bălănești, aflându-se pe raza localității Drăgoieni, pe fondul unui conflict spontan generat de gelozie, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Bălănești. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie", a declarat, corespondentului Mediafax, Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel