Tăriceanu, concluzie după declaraţiile lui Orban: Oameni buni, salvarea vine de la noi!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Călin Popescu Tăriceanu critică declaraţiile şi acţiunile premerului Ludovic Orban, concluzionând că salvarea în epidemia de coronavirus vine tot de la români. "Staţi în case!", transmite liderul ALDE

"Am facut aseara un efort sa-l urmaresc pe dl Orban la TV in speranta ca o sa inteleg daca guvernul are vreo idee incotro ne duce. Eram foarte increzator, mai ales dupa ce cu doua zile inainte l-am auzit pe dl Iohannis, aflat in vizita la un spital militar de protocol, cum ne spunea ca suntem pregatiti pentru a lupta cu dusmanul coronavirus! In loc de speranta am primit, eu si alte mii de romani care l-au privit cu aceeasi speranta, explicatii de ce nu se poate.

Ce am inteles de la Prim-Ministru este ca ne mor doctorii in spitale pentru ca guvernul PSD i-a lasat fara stocuri de materiale. Si ca de cand au venit ei la guvernare lucrurile merg bine si suntem 100% pregatiti de lupta. Jurnalista care ii lua interviu, foarte amabila, l-a scutit de intrebarea daca reducerile bugetare la Sanatate, reduceri facute de guvernul Orban, nu ar putea fi motivul principal pentru care astazi doctorii stau la capul bolnavilor fara masti sau combinezoane de protectie. Sau daca aceasta schilodire a bugetului sanatatii a fost motivul pentru care s-au suparat cei din Guvern pe Raed Arafat si l-au asteptat la cotitura sa-l dea afara.

Ca sa fie siguri ca Parlamentul nu indreapta greseala criminala de a taia fondurile de la sanatate, nu au mai venit cu bugetul pe 2020 la dezbatere, ci l-au trecut prin asumarea raspunderii!", a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook. 

Care este soluţia, în opinia lui Tăriceanu

"Dar, stati! Lucrurile sunt sub control! Nu vedem cu totii ca la noi sunt mult mai putini bonavi decat in alte tari mai bogate sau ca la noi au murit doar 72 de oameni? Deci asta e ideea: romanii pot sa moara atata timp cat nu suntem pe primul loc! Ca sa duca cinismul pana la capat le-a 'urat' condoleante familiilor celor decedati! Doamne! Sper sa nu le trimita si sampanie!

In vreme ce dl. Orban cel Cinic le 'ura' condoleante familiilor celor decedati, alti 13 romani se stingeau dintr-odata in spitalul groazei de la Suceava. Da, ala in care in urma cu 5 luni domnii Iohannis şi Flutur se felicitau reciproc pentru marea realizare!

Nu am mai putut si am schimbat postul. Spre miezul noptii (ca doar noaptea dau cei din PNL ordonante militare) il vad pe Ministrul de Interne care da ordonanta militara nr. 5 care explica ordonanta nr. 4, care de fapt o completa pe cea cu nr. 3…si tot asa!

Oameni buni, salvarea vine de la noi! Stati in case!", transmite liderul ALDE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel