Tavi Colen rupe tăcerea despre fosta soţie a lui Alin Oprea: Larisa a afirmat că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Tavi Colen intervine în scandalul dintre Alin Oprea și fosta lui soție. Artistul a povestit despre momentele din vremea când se înțelegea ”ca frații” cu Alin Oprea. 

Tavi Colen rupe tăcerea și face dezvăluiri din relația lui Alin Oprea cu fosta soție, scrie adevărul.ro. Acesta a vorbit despre perioada în care trupa Talisman era la început şi locuiau împreună.

„În urmă cu 21 ani, cu Alin eram ca doi fraţi. Locuiam în aceeaşi vilă. Eu plăteam chiria. Eu cumpărasem şi tot ce era în ea. El nu voia să cumpere nici măcar un pahar. Spunea că o să o facă atunci când va fi la casa lui. După un spectacol la Buzău, a cunoscut-o pe fata asta. Am crezut că este vorba despre o fană, şi atât. Numai că după o vreme m-am trezit cu ea în casă. Şi n-a mai plecat. Ştiţi că acum câţiva ani a mai fost un scandal, când nu mi-am mai vorbit cu Alin. Iar Larisa a afirmat atunci că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii. A uitat să spună însă că oalele erau ale mele. La fel şi maşina de spălat în care îmi puneam chiloţii. Apoi a încercat să acapareze tot. Să o facă pe managerul trupei. Mi-au furat şi numele. „Talisman” pe care l-am dat eu, într-o cameră de cămin studenţesc. Am martori. Ei l-au înscris la OSIM pe numele lor. Atunci m-am enervat şi am pus trei condiţii, ca să mai cântăm împreună: să nu mai bea înainte de spectacole, să nu mai vină niciodată nevastă-sa la spectacolele noastre şi să-mi dea numele de „Talisman” înapoi. Mi-a închis telefonul când i-am spus astea. De atunci nu ne-am mai vorbit”, a spus Tavi Colen, conform retetesivedete.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel