Urmărește emisiunea live
Teatrul Apropo, TURNEU prin țară cu spectacolul „Dincolo de oglindă”
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
Teatrul Apropo lansează un micro-turneu prin România cu spectacolul „Dincolo de oglindă”.

Spectacolul „Dincolo de oglindă” poate fi urmărit în mai multe locuri din țară. Iată ce spun cei de la Teatrul Apropo:

„Teatrul Apropo, un spațiu cultural deschis tinerilor artiști, care își propune să construiască oportunități de a experimenta creativ, organizează un micro-turneu în teatrele din țară cu spectacolul „Dincolo de oglindă”, o creație colectivă în regia lui Radu Popescu. Primul spectacol va avea loc duminică, 1 noiembrie 2020, ora 19:00, la Teatrul Dramatic “Fani Tardini” din Galați. Biletele se pot achiziționa doar online de pe:


Galați City App:
https://galati.eventya.eu/app/pages/profiles/zjduhrdf43lb6q/events/zbkdze9rxybzyw


Evensi:
https://www.evensi.com/dincolo-oglinda-spectacol-teatru-produs-teatrul-apropo-sala-
dramatic-fani-tardini-galati/395355043


Spectacolul a fost pus în scenă și filmat la Teatrul Apropo din București și difuzat online în premieră absolută în cadrul celei de-a 10-a ediții a festivalului Bucharest Fringe – Maratonul Teatrului Independent, care a avut loc în perioada 9-18 octombrie 2020.


Inspirat din micro-eseurile din volumul “Oglinzile” de Petru Creția, spectacolul explorează prin mișcare, sunet și poezie experiențele personale ale corpului și ale imaginii corpului în societatea contemporană, punând întrebări extrem de actuale despre relația dintre corp, sine și percepția celorlalți … în vremuri de distanțare socială, purtare obligatorie de măști și “apropierea” pe care ne-o oferă spațiile virtuale; în fapt, mijloace care ne înstrăinează tot mai mult unii de alții și de noi înșine.

Spectacolul a fost precedat de o serie de ateliere gratuite de terapie prin teatru în urma cărora au fost colectate, prin metoda Viewpoints și metode de lucru înrudite, insight-uri valoroase de la participanții care au dorit să împărtășească experiențe personale legate de corp și imaginea acestuia. Le mulțumim din nou și pe această cale.

Proiectul “Dincolo de oglindă” este finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național, în cadrul Sesiunii de proiecte II/2020. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.


Turneul va continua cu reprezentații și în alte orașe. Vom comunica datele pentru acestea în funcție de evoluția restricțiilor sociale generate de pandemia de COVID-19.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel