Teleorman: Ansamblul 'Burnasul' va reprezenta judeţul la Festivalul Internaţional de Folclor 'Garofiţa Pietrei Craiului'
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ansamblul de cântece şi dansuri 'Burnasul' va participa la Festivalul Internaţional de Folclor 'Garofiţa Pietrei Craiului', care se va desfăşura în perioada 6-7 iulie, la Braşov. 'Ansamblul 'Burnasul' va fi prezent, în zilele de 6 şi 7 iulie, la Festivalul Internaţional de Folclor 'Garofiţa Pietrei Craiului' de la Braşov.

Aflat la cea de-a XIII-a ediţie, festivalul reuneşte ansambluri folclorice din Serbia, Croaţia, Polonia şi România. Pe scenă vor urca şi ansambluri ale comunităţilor de maghiari şi saşi din judeţul Braşov', a declarat, pentru AGERPRES, directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale (CJCPCT) Teleorman, Elena Popa.

Ansamblul 'Burnasul' va participa, alături de celelalte ansambluri, la parada portului popular care se va desfăşura în Centrul Vechi al Braşovului, iar în seara zilei de 7 iulie va susţine un recital pe scena amplasată în Piaţa Sfatului, a precizat sursa citată. Festivalul Internaţional de Folclor 'Garofiţa Pietrei Craiului' este organizat de Centrul Cultural 'Reduta', instituţie din cadrul Consiliului Judeţean Braşov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel