Tenis: Irina Begu, calificată în finala turneului Winners Open
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Irina Begu
Irina Begu
Irina Begu a învins-o ușor pe Irina Bara și s-a calificat în finala turneului Winners Open. 

Irina Begu s-a calificat fără probleme în finala turneului demonstrativ de tenis Winners Open de la Cluj-Napoca, sâmbătă, după ce a învins-o în penultimul act pe Irina Bara cu 6-1, 6-0, în doar 54 de minute, scrie Agerpres. 

Meciul dintre Begu (81 WTA), câştigătoarea Grupei B, şi Bara (159 WTA), a doua clasată în Grupa A, a început cu o întârziere de o oră şi jumătate din cauza ploii.

A doua semifinală de sâmbătă le va opune pe Gabriela Ruse (177 WTA), câştigătoarea Grupei A, şi pe Jaqueline Cristian (162 WTA), a doua clasată în Grupa B.

Primul turneu de tenis care are loc în România



Turneul feminin dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari, primului turneu de tenis care are loc în România de la ridicarea restricţiilor impuse în contextul epidemiei de coronavirus, se desfăşoară pe zgură la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca, respectându-se măsurile autorităţilor care reglementează desfăşurarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus.

Accesul publicului este interzis, meciurile fiind transmise live pe postul DigiSport şi pe pagina de Facebook a Sports Festival.

Duminică e programată finala, de la ora 14:00. Meciul demonstrativ de dublu mixt în care vor evolua câştigătoarea turneului, Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil este programat tot duminică, de la ora 16:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel