TENSIUNI după alegeri! AICI s-a dispus renumărarea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Momente tensionate pe scena politică, după alegerile locale de duminică!

Biroul Electoral de Circumscripţie Municipal (BECM) Botoşani a hotărât, marţi, renumărarea tuturor voturilor nule din secţiile de votare din municipiul Botoşani, a declarat, pentru Agerpres, preşedintele BECM, Dorica Ţurcanu.

BECM a admis o contestaţie depusă de Partidul Naţional Liberal (PNL), care a solicitat renumărarea voturilor nule înregistrate la alegerile locale de duminică atât în ceea ce priveşte primarul municipiului Botoşani, cât şi Consiliul Local al municipiului Botoşani.

„Noi am decis renumărarea voturilor nule, dar vom face acest lucru atunci când hotărârea va rămâne definitivă, pentru că avem făcută o contestaţie a PSD faţă de decizia adoptată astăzi (n.r.- marţi) de BECM', a afirmat Ţurcanu.

De asemenea, PNL a solicitat renumărarea tuturor voturilor din cele 85 de secţii de votare, însă această solicitare a fost respinsă, notează Agerpres. Cererile liberalilor au fost făcute după ce candidatul PNL, actualul primar Cătălin Flutur, a pierdut alegerile la o diferenţă de 17 voturi în favoarea candidatului social-democrat Cosmin Andrei. Cătălin Flutur ar fi fost votat de 10.944 alegători, iar candidatul PSD de 10.961 votanţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel