Teodor Meleșcanu, alianță cu PSD și ALDE
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Alianță între PPU, PSD și ALDE.

PSD, alături de PPU - Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și ALDE au format „Alianța pentru Modernizarea Neamțului 2020”, pentru alegerile locale.

Pentru umaniști, două dintre axele prioritare de dezvoltare sunt Educația și sprijinirea IMM-urilor.

„Obiectivul pe care ni l-am fixat este contribuirea la asigurarea unei continuități. Oamenii vor munci în echipă. Suntem oameni care ne ținem de cuvânt. Pentru noi, una din marile priorități va trebui să o reprezinte zona educației. Noi, umaniștii, considerăm că viitorul nostru este legat de cunoaștere. Vom sprijini cu toată forța proiectele pentru ca oamenii să aibă acces la cunoaștere. De asemenea, dorim să găsim cele mai bune posibilități pentru a încuraja IMM-urile, care sunt coloana noastră vertebrală”, a transmis senatorul Teodor Meleșcanu, președintele interimar al PPU (social-liberal) Neamț.

Ion Asaftei, vicepreședintele CJ Neamț și liderul ALDE Neamț a arătat că ultimii patru ani au adus realizări importante la nivelul județului, însă echipa pentru Consiliul Județean mai are încă multe de făcut.

„Oamenii de bună-credință din Neamț știu să judece și să aprecieze. Noi mai avem multe de făcut, proiecte pentru modernizarea județului. Avem multe de realizat în zona turistică, în sistemul sanitar, în ceea ce înseamnă modernizare și confort pentru cetățenii județului Neamț”, a subliniat Ion Asaftei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel