Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

11 sep 2019 / 22:42
Teodor Meleșcanu, mesaj pentru Tăriceanu: Dragă Călin, nu ştiu ce să cred. Ai uitat cum ai fost ales?
Teodor Meleșcanu i-a transmis un mesaj lui Călin Popescu Tăriceanu, în mod public, pe Facebook.
Teodor-Meleșcanu

"Cu multă îngrijorare mă uit la declaraţiile publice ale colegului meu de partid domnul Tăriceanu, care îmi reproşează că am fost ales de colegii mei senatori la propunerea PSD. Domnia sa a uitat că a fost ales de două ori în funcţia de preşedinte al Senatului României propus şi susţinut de PSD! Atunci a declarat că va promova valorile, drepturile şi libertăţile individuale.

Azi, doreşte ilegal şi neconstituţional să sancţioneze un ales al poporului, să candideze la o funcţie în Senatul României? Dragă Călin, nu ştiu ce să cred? Ţi-ai schimbat valorile sau ai uitat cum ai fost ales şi ce ai declarat? Dacă domnul Tăriceanu atât a învăţat despre democraţie, parlamentarism şi libertatea individuală în ultimii 30 de ani atunci e mai bine că nu mai e la conducerea forului suprem al democraţiei româneşti!", a scris Teodor Meleșcanu pe Facebook.

"Două întrebări aş avea la tine dragă Călin"

 

"P.S.1: Două întrebări aş avea la tine dragă Călin: care este proiectul ALDE? (spune câteva cuvinte despre acesta poporului şi membrilor ALDE care te-au ales).

P.S.2: În cazul în care acest proiect ar exista şi membrii ALDE n-ar fi de acord, vei da afară partidul din partid?", a mai scris Teodor Meleșcanu.

Călin Popescu-Tăriceanu a anunţat marţi, după ce Teodor Meleşcanu a fost votat preşedinte al Senatului, că va sesiza Curtea Constituţională pentru modul în care acesta a fost ales. De altfel, înainte ca alegerea preşedintelui Senatului să fie supusă votului, Tăriceanu a avertizat că o dublă candidatură din partea ALDE încalcă Regulamentul.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri