Testul pentru COVID-19 arată că Gh. Flutur are imunitate
Data publicării:
Autor: Val Vâlcu
WhatsApp
Gheorghe Flutur a fost testat PCR pentru coronavirus, după explozia contaminărilor cu COVID-19 la Spitalul Județean Suceava. 

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, va scăpa și de COVID-19. Cum a scăpat și de gripa aviară.

Unele televiziuni au spus că a început o anchetă, după ce Gheorghe Flutur a fost testat cu prioritate pentru coronavirus, figurând ca medic. Nu am nicio îndoială, ba chiar am convingerea că Flutur va scăpa de orice problemă legată de virusuri. Unii par a avea imunitate, din acest punct de vedere. Cei care se bucurau, după scandalul ”aviara gripa”, că ministrul Agriculturii, Gh. Flutur, va păți ceva, au rămas cu speranța.

Omul știe ce face și cum face. Că a scris cu oi pe dealuri, că a adus voturi partidului/partidelor, că a păstrat întotdeauna distanța socială cuvenită, față de cine trebuie, cert este că nici de data asta nu va avea de suferit.

Are și noroc. Opoziția ar fi trebuit să reacționeze extrem de dur după ce s-a aflat că un lider al partidului la guvernare beneficiază de erori, ca să nu le zicem falsuri, pentru un tratament preferențial. Dar, tace chitic pe această speță, probabil fiindcă, ici-colo, au mai primit câte un test și ”medici” din rândurile lor.

Cât despre partidul stat, aflat acum la guvernare... Orban, ajuns la conducerea PNL cu sprijinul baronilor galbeni, doar n-o să recunoască greșeala. Așa cum s-a văzut, are și el imunitate, pe partea asta, iar imunii manifestă, între ei, solidaritate și unitate. Se uită cum Flutur, în loc să intre în pământ de rușine pentru ce s-a întâmplat la Suceava, dă ordine, face declarații despre Spitalul Județean etc.

Poate își închipuie că va trece cu bine prin criză, iar țara, recunoscătoare, o să șteargă cu buretele amintirea micilor derapaje de parcurs. Dea Domnul! Dacă nu, oricum se va bizui mai mult pe structurile de forță, din care fac parte și baronii locali, decât pe popularitatea imensă, de circa 15 procente, cu care a luat Puterea, în octombrie 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel