The Times: Şovre, suspendat de UEFA după ce i-a cerut autograful lui Haaland
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
UEFA ar putea lua măsuri împotriva lui Şovre
UEFA ar putea lua măsuri împotriva lui Şovre
Publicaţia engleză The Times susţine că arbitrul român Octavian Şovre ar putea fi suspendat de UEFA, după ce i-a cerut un autograf lui Erling Haaland. 

"UEFA va lua măsuri şi le va aminti arbitrilor că nu au voie să le ceară jucătorilor autografe, dar nici cluburilor tricouri semnate, după ce un arbitru român a fost filmat în timp ce îi cerea lui Erling Haaland să dea un autograf pe cartonaşul galben, după meciul dintre Manchester City şi Borussia Dortmund. 

Octavian Şovre ar putea fi suspendat pentru modul în care l-a abordat pe Erling Haaland şi ar putea să nu mai fie delegat la meciuri viitoare. Şovre a fost deja subiectul unei investigaţii UEFA în acest sezon, după scandalul de la meciul dintre PSG şi Istanbul Başakşehir. 

UEFA le permite arbitrilor să accepte cadouri de la cluburi, precum tricouri sau alte obiecte, dar nu au voie să le ceară ei", a scris publicaţia The Times

Cu toate astea, UEFA ar putea fi îngăduitoare în cazul lui Octavian Şovre, după ce s-a aflat că acesta i-a cerut lui Haaland autograful pentru a-l dona unei asociaţii care se ocupă de copiii cu autism. 

VEZI ŞI Autograful cerut de Octavian Şovre lui Haaland a ajuns la o asociaţie pentru copiii cu autism. "În alt mod nu putem să ne finanţăm"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel