TIFF: Filmul 'Yesterday' - prezentat în premieră în România la Sibiu, pe 28 iunie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Pentru prima dată în România, filmul 'Yesterday', în regia lui Danny Boyle, va fi proiectat pe 28 iunie, în Piaţa Mare din centrul istoric al Sibiului, în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES. 

'În premieră în România, vineri, 28 iunie, în Piaţa Mare va fi proiectat cel mai nou film al regizorului Danny Boyle ('Trainspotting', 'Slumdog Millionaire', '127 hours'), 'Yesterday' - povestea unei lumi în care formaţia The Beatles nu a existat vreodată. Prezentat în premieră la Tribeca IFF, filmul îl are în rol principal pe Himesh Patel, cunoscut din 'Eastenders', care joacă rolul unui cântăreţ ce face eforturi de a se afirma într-un oraş mic din Anglia.

În ciuda sprijinului primit din partea prietenei din copilărie, visurile lui se destramă uşor, uşor. După un accident bizar, el se trezeşte şi descoperă că The Beatles nu a existat vreodată', se arată în comunicatul celor de la TIFF. Conform aceleiaşi surse, regizorul filmului spune despre 'Yesterday': 'Nu este un film despre o călătorie în timp, dar se simte de parcă muzica Beatles este prezentată, din nou, pentru prima dată Americii'.

Biletele pentru TIFF Sibiu 2019 vor fi disponibile în curând pe https://tiff.eventbook.ro, iar din data de 27 iunie vor putea fi achiziţionate şi de la info-point-ul din Piaţa Mare sau din locurile unde au loc proiecţiile, înainte de derularea filmelor, mai precizează organizatorii TIFF. TIFF va avea loc la Sibiu, în perioada 27 - 30 iunie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel