Tily Niculae a născut. Ce nume i-a pus copilului. "Familia plânge într-una"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Tily Niculae a născut. Iată cum arată bebelușul, ce sex are și ce nume i-a pus. 

Actrița a adus pe lume un băiețel de nota 10, care va purta numele Radu Teodor. Aceasta a scris un mesaj emoționant pe contul personal de socializare, dar a postat și o fotografie cu micuțul. 

Cea mai mare bucurie de ziua soțului

"L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos și dorit copil. De ziua soțului i-am facut cea mai mare bucurie. În urmă cu 10 ani mergeam la primărie să declarăm căsătorie, iar pentru noi, de acum încolo, această zi va avea triplă semnificație. Cel mai nou membru al familiei, Radu – Teodor al cărui nume simbolizează 'Bucurie' – 'Darul lui Dumnezeu' s-a născut sanatos și voios. 3620 kg, 52 cm", și-a început mesajul Tily Niculae.

"Familia plânge într-una"

"Familia plânge într-una de fericire când facem video call-uri, dar știm cu toții că este doar un moment din viețile noaste când stăm despărțiți! În realitate suntem mai uniți și recunoscători, fiindcă ne avem unii pe ceilalți. Sofia este surioara pe care orice frățior și-ar fi dorit-o. Numai că ea este 100% surioara lui Radu. Fetița cu ochi albaștri care l-a dorit, pupat într-una atunci când era în burtică și i-a spus neîncetat: Te iubesc! Este acasă și plânge de emoții și neputință că nu îl poate ține în brațe. Dar, în curând:) ne vom drăgăli cu toții", a continuat Tily Niculae.

 
 
 
View this post on Instagram

26.03.2020 L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos si dorit copil. De ziua sotului i-am facut cea mai mare bucurie. In urma cu 10 ani mergeam la primarie sa declaram casatorie iar pentru noi, de acum incolo, aceasta zi va avea tripla semnificatie. Cel mai nou membru al familiei, Radu - Teodor al carui nume simbolizeaza ‘Bucurie’ - ‘ Darul lui Dumnezeu’ s-a nascut sanatos si voios. 3620 kg, 52 cm Familia plange intr-una de fericire cand facem video call-uri, dar stim cu totii ca este doar un moment din vietile noaste cand stam despartiti! In realitate suntem mai uniti si recunoscatori fiindca ne avem unii pe ceilalti. Sofia este surioara pe care orice fratior si-ar fi dorit-o. Numai ca ea este 100% surioara lui Radu. Fetita cu ochi albastri care l-a dorit, pupat intr-una atunci cand era in burtica si i-a spus neincetat:Te iubesc! Este acasa si plange de emotii si neputinta ca nu il poate tine in brate. Dar, in curand:) ne vom dragali cu totii! Nasterea a decurs bine, multumita doamnei dr.CLAUDIA SAI si echipei. Au fost rabdatori si extrem de atenti intr-un moment atat de delicat pentru orice mama. Eu ma simt bine...asa cum ma stiti. In asemenea moment orice simptom dispare! Pufosenia noastra este inconjurata de lumina si iubire. Este soarele si luna, dragoste din iubirea mea si a lui Popescu. Sunt coplesita, fericita si recunoscatoare! Avem doi copii❤️????????! Multumesc, Doamne! : : : ________________________________________ #tilyniculae #actress #parenting #kids #woman #motherhood #motheroftwo #television #mood #life #mylife #amazing #journey #pregnant #family #weareready #romania #newborn #babyBoy #Radu #joy #woman #smile #relax #happy

A post shared by Tily Niculae (@tilyniculae) onMar 27, 2020 at 4:27am PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel