Timiş: Bărbat reţinut, după percheziţii la persoane bănuite de contrabandă
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Doi bărbaţi au fost audiaţi de poliţiştii timişoreni, luni, iar unul dintre ei a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind suspectat de contrabandă.

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Timişoara, sprijiniţi de luptătorii Serviciului Acţiuni Speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, au efectuat luni două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timişoara, la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă.

Percheziţiile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, arată un comunicat al Poliţiei Timiş, remis Agerpres.

Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar fi comercializat pe raza municipiului Timişoara, ţigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.

Activităţile desfăşurate au vizat două persoane de 31 şi 48 de ani, presupuse a fi implicate în comiterea infracţiunii.

În urma percheziţiilor la locuinţele celor în cauză, poliţiştii au descoperit 173 de cartuşe cu ţigarete, 5.800 de lei, 150 de euro şi patru telefoane mobile, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză. La percheziţii au participat criminalişti şi un poliţist din cadrul Serviciului de Ordine Publică cu câinele de detectare produse din tutun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel