Tinerii, greşeală URIAŞĂ când se mută într-un oraş nou. Selly dă cărţile pe faţă: O spun cu toată sinceritatea
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Andrei Şelaru (Selly) a dat cărţile pe faţă după ce s-a mutat în Bucureşti şi a spus unde greşesc tinerii când pleacă din casa părinţilor.

"M-am mutat la Bucureşti. Ok, poate o să mă întrebaţi de ce nu mi-am luat o chirie până acum, de ce nu mi-am luat un apartament în Bucureşti, nu e ca şi cum nu puteam să o fac. Pentru că eram convins, şi o spun cu toată sinceritatea,  nu că mă voi lăsa de şcoală, dar nu voi mai fi deloc serios cu şcoala, şi BAC-ul meu o să fie un dezastru. Eram convins de asta, părinţii mi-au spus asta.

Eu mi-am dat seama că nu mă pot muta singur din clasa a noua sau a opta, tocmai pentru că am avut prieteni care s-au mutat la Bucureşti de la vârste fragede şi, fiind într-un oraş nou, şi-au făcut un anturaj prost, se ajunsese să fie petreceri la ei acasă seară de seară, s-a ajuns la droguri şi lucruri nasoale. Din cauza faptului că s-au mutat prea devreme de la părinţi şi nu apucaseră să fie pregătiţi psihic pentru momentul ăsta. De asta am aşteptat până am terminat liceul ca să mă mut", a spus Şelly într-un clip video. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel