Titi Aur desființează polițistul care conduce cu un picior pe volan: Vrei să bravezi, să fii arogant
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Multimplul campion la raliuri, maestrul Titi Aur l-a desființat pur și simplu pe agentul care s-a filmat conducând o mașină cu un picior pe volan. Acesta a declarat pentru DC News că în nici un caz nu poate să reprezinte o atitudine a unui angajat al Poliției.

„Este atât de complicat de judecat și de analizat povestea asta... Înțeleg că nu este polițist decât de un an. Înțeleg că Poliția are nevoie de cadre și nu mai este o selecție d-aia cum era pe timpuri, să vedem originea și de la strămoși până în zilele noastre. O părere personală, pe care nici nu îmi vine să o fac publică, cred că este un lemo, un tip figurant care a reușit cumva să intre în poliție. Eu nu îl pot considera pe acel șofer, cu acea atitudine, pe care o mai și pune pe Facebook, atitudine d-aia de manelist cum se spune, nu îl pot considerea un ofițer sau un subofițer, sau ce e el, un cadru activ al Poliției Române. El oricum nu reprezintă Poliția Română și ca orice pădure are și uscături... Faptul că a făcut chestia asta... nici nu știu cum să o analizez sau nu. Dacă o făcea el, pentru el, pentru familia lui... ia uite cum pot eu să țin piciorul pe volan... dar când o faci public, o pui pe Facebook, asta înseamnă că vrei să bravezi, vrei să fii arogant, vrei să fii important în zona asta manelistă... lemo (n.red. - celulă nevrilemă primitivă), oameni care încearcă să braveze prin gesturi ciudate și periculoase în același timp. Când faci asta, eu îi încadrez pe toți, în categoria număr de Bulgaria, fără faruri aprinse, fără centură, copii liberi prin mașină, lanțuri groase la gât adică cei care sunt așa: mi se rupe, nu contează, eu fac ce vreau, lasă-mă că știu eu ce am de făcut”, a spus Titi Aur.

Nu există în lege capitolul manelisme

„Totul este fără problemă până când se întâmplă. Când se întâmplă ceva atunci, din păcate, chiar și ancheta Poliției nu poate să constate mai mult decât: a pierdut controlul direcției, nu a respectat distanța.... nu există capitolul manelisme... figuranți... lemo. Nu există articol vorbea la telefon. Există: a pierdut controlul direcției, nu a păstrat distanța, a intrat pe contra sens, dar cauza exactă a fost vorbitul la telefon. Nici nu știu cum să le spun la acești oameni pentru că sunt cuvinte doar jargoane că nu ai cum să le spui... (...) Nu mai putem să vorbim despre conducere preventivă, defensivă, atitudine corectă, anticipativă... Ai trecut într-o extremă în care ai închis orice portiță de a discuta despre siguranță. Eu cred că face parte dintr-un grup... de gașcă, de figuranți sau nu știu cum să spun și atunci ...întâmplarea că el a ajuns să fie și polițist. Sigur nu este o atitudine de om civilizat, responsabil și în nici un caz nu poate să reprezinte o atitudine a unui angajat al Poliției. Pentru că ei trebuie să fie primii care să dea exemplu... cu centura, cu farurile aprinse cu respectarea regulilor de circulație ca să poată să te oprească pe tine și să îți spună că nu ai respectat anumite lucruri”, a mai spus Titi Aur, care deține școala proprie de conducere defensivă și pilotaj.

Vezi și: Titi Aur, 'regula șvaițer'. ”Când se întâmplă accidentul, se întâmplă din trei cauze” - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel