REVOLUȚIE la DACIA. Diesel EXCLUS, toate modelele vor fi ELECTRIFICATE din 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Este anunţul zilei despre maşinile Dacia. Fanii sunt încântaţi. 

"La asta ne gândim foarte serios, este luată în calcul pentru viitorul gamei, este luată în calcul şi pentru viitorul altor modele. Toate modelele noi lansate începând cu 2022 vor fi electrificate. Atenţie, spun electrificate, nu electrice, deci vor avea şi această opţiune.

Deocamdată, pentru lansarea generaţiei a treia de Sandero, costurile sunt încă destul de ridicate şi atunci am preferat să lansăm gama de motoare pe care aţi văzut-o, dar, cu siguranţă, hibridul e parte din planurile de viitor", a spus Mihai Bordeanu, director de marketing pentru Dacia în cadrul Grupului Renault, într-o conferinţă de presă organizată la Titu, cu ocazia unui test drive pentru jurnalişti cu noile modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway, conform Agerpres. 

Motorul care NU intră în gama Dacia

El a exclus, totodată, posibilitatea introducerii unui motor diesel pentru cele trei noi modele, care vor fi comercializate doar cu motorizări pe benzină sau benzină şi GPL.

"Am studiat trendul, ce se întâmplă cu piaţa (...), or, cererea pentru motorizările diesel e în clară descreştere pe acest segment în Europa. Răspunsul simplu este nu, nu vom avea diesel în gamă", a precizat Bordeanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel