Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
07 iul, 15:49
Tom Hanks, reacție ACIDĂ după ce s-a VINDECAT de COVID. "NU am RESPECT pentru voi"
Actorul Tom Hanks a reacționat dur după ce s-a vindecat de coronavirus. 

Actorul american de Oscar Tom Hanks, care s-a vindecat după a fost infectat cu noul coronavirus, la începutul acestui an, a declarat că nu are ''prea mult respect'' pentru persoanele care refuză să pună în practică măsurile de precauţie, precum purtarea unei măşti în spaţii publice, relatează Reuters, citează Agerpres.

Hanks şi soţia sa, actriţa şi cântăreaţa Rita Wilson, au dezvăluit în luna martie că au avut rezultate pozitive la testul pentru coronavirus în timp ce se aflau în Australia pentru o filmare.

"Trei lucruri mărunte"''Cel puţin trei lucruri mărunte (sunt) în beneficiul tuturor, dacă alegeţi să le faceţi'', a spus Hanks, în vârstă de 63 de ani, într-un interviu acordat Reuters Television. ''Purtaţi o mască, spălaţi-vă pe mâini, (respectaţi) distanţarea socială. Dacă nu puteţi face asta, nu am prea mult respect pentru voi''.

Hanks, recompensat de două ori cu un premiu Oscar pentru ''Philadelphia'' şi ''Forrest Gump'', a comparat aceste măsuri cu paşii pe care şoferii trebuie să îi parcurgă pentru a utiliza în siguranţă o maşină. ''Atunci când conduceţi o maşină, trebuie să semnalizaţi, să nu circulaţi prea repede şi să evitaţi pietonii'', a declarat el. ''Ne place sau nu, suntem cu toţii implicaţi'', a adăugat el.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri