Tommy Cash, reacție dură după ce a fost interzis la Electric Castle
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
DJ-ul estonian, Tommy Cash, a reacționat după ce a fost interzis de la festivalul Electric Castle pentru că a mixat o manea.

După ce a fost interzis în mod public, printr-o postare pe Facebook, de către organizatorii festivalului Electric Castle pentru că a mixat o manea a lui Adi Minune pe scenă, DJ-ul Tommy Cash a reacționat, într-un interviu pentru Vice. 

Artistul estonian a explicat că: "Am primit acestă piesă de la un prieten. Mi s-a părut ca orice altă melodie amuzantă din trecut. Toate țările, mai ales Europa de Est, au muzica lor pop proastă din anii 90. Eu vin dintr-o astfel de țară și asta chiar înseamnă ceva pentru mine".

Vezi și: Loredana Groza, reacție după concertul de la Electric Castle

Critici pentru organizatori

DJ-ul susține că a primit numeroase mesaje din partea festivalierilor care i-au spus să nu se mai întoarcă la Bonțida. Tot în cadrul interviului, mai spune că este „înjositor, oribil și șocant” că „există oameni care consideră că un stil de muzică e destinat săracilor și needucaților”.

"Nu voi mai cânta niciodată la Electric Castle, până când promoterii nu se vor autoeduca să fie buni cu persoanele mai puțin norocoase și nu se vor opri din a înjosi oamenii pentru gustul lor muzical sau backgroundul cultural", a adăugat acesta, criticându-i astfel pe organizatorii festivalului Electric Castle care i-au interzis să mai participe la eveniment din cauza manelei pe care a introdus-o în playlist.
  

Sursă: Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel