Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Stiri
 
09 iul, 22:27
TOȚI românii care au vacanță în Grecia TREBUIE să știe. Cu SIGURANȚĂ se va întâmpla
Medicul grec Nikos Koudounis a intrat în direct la o televiziune din România pentru a vorbi despre situația turismului din Grecia și a lansat un avertisment legat de vacanțele în țara elenă.
Foto: Agerpres

Vă spun dinainte, noi nu putem fi polițiștii fiecărui grec, bulgar, român, rus, italian care vine în Grecia. Când descoperim un caz Covid pozitiv, noi sfătuim și spunem oamenilor să rămână izolați o perioadă de 14 zile. Nu putem a doua zi să avem poliția după ei, să vedem ce fac, unde fac, unde umblă, dacă stau în casă sau nu. Aici se pierde toată siguranța și aici o să fie pierdută și situația Greciei”, a spus medicul, la Digi 24.

Dacă se depășește pragul de 100 infectări/zi, granițele se vor închide

 

Sunt zeci de mii de turiști din România, din Rusia, din Italia, care vor veni în Grecia. Nu putem noi să devenim polițiștii lor. Noi trebuie să fim înțeleși foarte bine. Suntem la un pas de a interzice turiștilor de a mai intra în Grecia, vă spun cu siguranță asta. Vă spun pentru că, la ora actuală, este o ședință extraordinară a guvernului. Dacă în următoarele zile vom depăși pragul de 100 de cazuri pe zi, cu siguranță se vor închide granițele din nou”, a avertizat dr. Koudounis.

Cum se poate evita dezastrul turistic

 

Ca să nu se întâmple așa ceva, vrem de la turiști - de la toți, și de la cei greci, de la români, de la ruși, de la italieni - când găsim un caz pozitiv, el trebuie să fie izolat. 14 zile să fie izolat. Nu avem altfel cum să menținem situația sub control în Grecia. Credeți-mă, merge foarte bine la ora actuală în țara noastră”, a mai explicat grecul.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri