Victimă a proxeneților din Caracal, racolată la 16 ani, dezvăluiri: El era șeful rețelei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Una dintre victimele proxeneţilor din Caracal a acceptat să vorbească despre ce se întâmplă în oraşul care de două săptămâni este sub atenţia publică. 

Interviul a fost acordat în exclusivitate lui Mihai Gâdea, pentru emisiunea Sinteza Zilei. Tânăra intervievată a povestit cum a fost racolată încă de la vârsta de 16 ani, violată şi bătută de proxeneţi din zonă. 

"Cel care m-a racolat m-a adus într-o seară de la liceu şi aşa a aflat unde stau. A început apoi să mă caute, din ce în ce mai des, am făcut şi dragoste. A filmat relaţia noastră intimă şi m-a şantajat. Am înţeles ulterior că avea o metodă prin care aborda fetele. Mi-a propus să merg cu el într-o seară, să mă dau drept soţia lui, să îşi recupereze nişte bani de la cineva, de la o casă din oraş. A strigat la poartă, a ieşit cineva şi ne-a invitat să intrăm, ca să vorbim. Când am intrat, persoana respectivă a plecat, am rămas acolo. M-au obligat să fac sex cu cei de acolo, cu Cocoş. A fost ca un viol, s-a întâmplat fără acordul meu. Acolo mi-a spus că m-a filmat şi că de acum încolo o să fac ce spune el, că altfel o să le arate filmările părinţilor mei. A fost o înscenare! L-am rugat să nu facă asta, i-am spus că nu vreau să am nicio treabă cu ei”, a explicat victima, sub protecţia anonimatului. 

Cât a durat chinul 

"A durat cam din noiembrie până în ianuarie. Am avut o perioadă apoi în care nu mai ieşeam din casă, mă duceam doar la liceu şi acasă. Am decis într-un final să plec, să mă mut. El era şeful reţelei, erau alte 6 fete pe care le racolase. Toate fetele erau constrânse în acelaşi mod. Banii îi lua Cocoş, din câte ştiu eu. Nici nu m-a interesat prea tare asta, nu m-am băgat în seamă în astfel de lucruri. Nu ştiu cine erau oamenii care veneau, cred că erau prieteni de-ai lui. Nu ştiu dacă erau poliţişti, sau procurori sau din primărie", a mai explicat aceasta. 

Femeia care a acceptat să vorbească, sub protecţia anonimatului, a explicat că multe fete erau şi scoase din ţară, pentru a fi vândute altor reţele de proxeneţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel