Traian Băsescu, atac la Nicușor Dan:  Ceea ce spune acesta este pentru proşti
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Traian Băsescu: Ceea ce spune Nicuşor Dan este pentru proşti
Traian Băsescu: Ceea ce spune Nicuşor Dan este pentru proşti
Traian Băsescu l-a atacat pe Nicușor Dan pentru ajutorul oferit  de acesta unei persoane aflată într-un conflict cu primăria Sectorului 4.  Este trafic de influenţă ce a făcut Nicușor Dan, a declarat Traian Băsescu  la România TV.

"Da, este trafic de influenţă, dar aş vrea să lămurim puţin lucrurile. Este vorba despre o autorizaţie provizorie de construcţie, benefiaciarul autorizaţiei a zis că este pe moşia lui şi a făcut o construcţie de 400 de mp. Primăria l-a dat în judecată, nu ştiu de ce. Primăria sectorului nu avea nevoie de nicio hotărâre judecătorească. Ceea ce spune Nicuşor Dan este pentru proşti, procesul a rămas fără obiect, pentru că Primăria a desfiinţat construcţia provizorie",  a declarat Traian Băsescu.

"Nu avea ce să caute, nici ca parlamentar, nici ca om politic, nici ca cetăţean. Nu pot să spun că trebuie să iasă, este o chestiune a partidului, a lui. Eu vreau să avem o confruntare, el a interevenit pentru un om care a încălcat legea. Eu nu aşa vreau să ajung primar general, vreau să ajung într-o competiţie în care mă confrunt cu Nicuşor" , a declarat fostul preşedinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel