Tricoul 'o dată în viaţă' purtat de Maradona, scos la licitație / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Tricoul 'o dată în viaţă' purtat de Maradona, scos la licitație / Video
Tricoul 'o dată în viaţă' purtat de Maradona, scos la licitație / Video
Primul tricou purtat de Diego Maradona la Cupa Mondială, în anul 1982, cu dedicaţia fostului mare fotbalist argentinian, a fost scos la licitaţie în Statele Unite.

Tricoul cu dedicaţia 'o dată în viaţă' a fost purtat de Diego Armando Maradona pe data de 13 iunie 1982, în meciul de deschidere al Cupei Mondiale, Argentina - Belgia (0-1).

VIDEO

Organizatorii licitaţiei se aşteaptă ca vânzarea tricoului să aducă între 150.000 şi 200.000 de dolari. 'Când vine vorba de o licitaţie publică, nu a mai existat o astfel de piesă. Şi este greu de spus că vor mai exista altele', a declarat Alex McNicholl, responsabilul proiectului Gotta Have Rock and Roll.

Tricoul purtat de Maradona în Argentina - Anglia (2-1), din sferturile de finală ale CM 1986, ar valora în jur de 2 milioane de dolari, potrivit unui expert american. Însă fostul internaţional englez Steve Hodge, care deţine tricoul, a spus că acesta nu este de vânzare.

Diego Maradona a fost protagonistul câştigării Mondialului din anul 1986 de către naţionala Argentinei. Fostul mare jucător a murit pe 25 noiembrie, în urma unui stop cardiac, la vârsta de 60 de ani

scrie Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel