Triplusec, episod 2, 20 septembrie. O înmormântare, o petrecere și o provocare
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Facebook / Triplusec
Foto Facebook / Triplusec
TRIPLUSEC, 20 SEPTEMBRIE.  O înmormântare, o petrecere surpriză, o provocare, multe emoții și situații complicate - toate sunt planificate pentru cel de-al doilea episod Triplusec.

Triplusec, 20 septembrie 2018. Joi seara, începând cu ora 21.30, este difuzat al doilea episod Triplusec, noul serial de comedie de la PRO TV. 

Triplusec, 20 septembrie 2018. De ziua lui, George este nevoit să sărbătorească la... înmormântare. Gașca se întâlnește la biserică, unde o vor vedea pentru ultima oară pe diriginta lor, interpretată de Oana Pellea... sau cel puțin asta-și imaginează ei. Însă chiar în momentul în care personajul Oanei Pellea pășește dincolo de viață și se bucură că a scăpat de cei șase, îl întâlnește pe Dumnezeu, nimeni altul decât Victor Rebengiuc. Acesta îi va da o misiune aparent imposibil de îndeplinit, care are legătură, bineînțeles, cu gașca de foști elevi. Așadar, o înmormântare, o petrecere surpriză, o provocare, multe emoții și situații complicate, toate sunt planificate pentru cel de-al doilea episod Triplusec. 

Triplusec, 20 septembrie 2018. Triplusec este un serial de comedie 100% românesc. Față în față cu visurile lor, dar și cu provocările vieții, o gașcă de millenials descoperă că, atunci când ești cu ochii după fericire, cel mai important e să vezi partea plină a paharului. Nu au fost cei mai populari în liceu, nu au fost premianți, sunt diferiți, însă ceva i-a ținut împreună. Cei șase foști colegi, interpretați de Diana Roman, Cosmin Natanticu, Aida Economu, Paul Diaconescu, Andrei Cojanu și Andrei V. Ciopec, sunt prieteni buni. Viața le-a despărțit drumurile la terminarea liceului, însă se reîntâlnesc după 15 ani la o reuniune de clasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel