TRUC cu sticla de Coca Cola de făcut acasă. POȚI obține 800 euro
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Trucul cu sticla de Coca Cola te ajută să faci bani. Și tu poți să obții 800 - 1000 euro! Persoana care s-a gândit la acest truc spune că „este un lucru foarte ușor de făcut, chiar și pentru cei mai mari cheltuitori sau pentru persoanele cu venituri mici.

Chantal Llamas este o femeie de 35 de ani care locuiește în Sydney, cu fiul și iubitul ei. Nimic ieșit din comun... până recent când mai mulți jurnaliști de la anumite ziare financiare au contactat-o după ce a împărtășit un truc pe Facebook care i-a permis să economisească aproape 1.000 de euro. Vorbim de bani pe care familia ei i-a folosit pentru a face o călătorie în Hawaii.

Chantal este profesoară de educație financiară. Lecțiile ei sunt orientate spre sensibilizarea tinerilor asupra responsabilității pentru bani, precum și pentru a îi învăța modalități inteligente de a economisi.

"După ce le-am dat mai multe sfaturi pentru economisirea banilor, i-am întrebat dacă au trucuri în acest sens. Atunci, un student mi-a spus despre provocarea sticlei Coca-Cola", a zis Chantal pentru News.com.

”Nu credeam că umplerea unei sticle de aproximativ 600 ml ne poate oferi aproape 1.000 de euro sau chiar ceva apropiat de acea cifră", a recunoscut profesoara. În acea zi, când a ajuns acasă, i-a spus partenerului său care a acceptat imediat provocarea.

Așa că au decis să pună în practică trucul sticlei de Coca Cola. Au umplut sticla cu monede de unu sau doi euro. Ideea era să obții cât mai multe monede.

”A fost surprinzător să văd că am economisit aproape 1.000 de euro fără să ne dăm seama", a zis profesoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel