Tudorache vs. Armand și... Barna. Avocatul Mihai Drăgan aruncă BOMBA
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Scandalul de la Sectorul 1 continuă! De data aceasta, vorbim despre prezența lui Dan Barna la Biroul Electoral al sectorului. 

O filmare apărută pe rețelele de socializare îl arată pe copreședintele USR PLUS Dan Barna la Biroul Electoral al Sectorului 1. Înțelegem că Dan Barna s-a prezentat la Biroul Central pe fondul acuzațiilor de încercare de fraudare a votului, făcute de Clotilde Armand la adresa social-democratului Dan Tudorache. 

Și totuși, legea e de partea lui Barna privind această vizită făcută la Biroul Electoral al Sectorului 1?

Avocatul Mihai Drăgan, reacție 

Contactat de DC News, Mihai Drăgan, avocatul lui Dan Tudorache, a declarat: „Eu știu așa: nu au dreptul în secțiile de votare și în Biroul Electoral Central decât candidații și reprezentanții semnați legal”. 

După remarca reporterului DC News, respectiv „Să înțeleg că nu”, avocatul Mihai Drăgan a spus „Și eu înțeleg exact la fel”.

Amintim că Dan Tudorache a anunțat luni că, potrivit numărătorii sale paralele, are 200 de voturi în fața lui Clotilde Armand la alegerile pentru Sectorul 1, cu toate că Clotilde Armand avea 11,5% peste social-democrat, în exit-poll-uri. A urmat scandalul cu procesele verbale, cererea lui Tudorache de renumărare a voturilor și multe alte acuzații. BEC ia mâine decizia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel