Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail redactia@dcnews.ro
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări

29 sep, 19:04
Tudorache vs. Armand și... Barna. Avocatul Mihai Drăgan aruncă BOMBA
Scandalul de la Sectorul 1 continuă! De data aceasta, vorbim despre prezența lui Dan Barna la Biroul Electoral al sectorului. 
Foto: Agerpres

O filmare apărută pe rețelele de socializare îl arată pe copreședintele USR PLUS Dan Barna la Biroul Electoral al Sectorului 1. Înțelegem că Dan Barna s-a prezentat la Biroul Central pe fondul acuzațiilor de încercare de fraudare a votului, făcute de Clotilde Armand la adresa social-democratului Dan Tudorache. 

Și totuși, legea e de partea lui Barna privind această vizită făcută la Biroul Electoral al Sectorului 1?

Avocatul Mihai Drăgan, reacție 

 

Contactat de DC News, Mihai Drăgan, avocatul lui Dan Tudorache, a declarat: „Eu știu așa: nu au dreptul în secțiile de votare și în Biroul Electoral Central decât candidații și reprezentanții semnați legal”. 

După remarca reporterului DC News, respectiv „Să înțeleg că nu”, avocatul Mihai Drăgan a spus „Și eu înțeleg exact la fel”.

Amintim că Dan Tudorache a anunțat luni că, potrivit numărătorii sale paralele, are 200 de voturi în fața lui Clotilde Armand la alegerile pentru Sectorul 1, cu toate că Clotilde Armand avea 11,5% peste social-democrat, în exit-poll-uri. A urmat scandalul cu procesele verbale, cererea lui Tudorache de renumărare a voturilor și multe alte acuzații. BEC ia mâine decizia. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri