TUPEU MAXIM. Faza ZILEI cu cozile de la supermarket de Paști!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Mai mulți români s-au plâns de ce au văzut în plină pandemie.

”Am fost la cumpărături. Am ieșit afară. Era o degringoladă...”, povestea cineva care a mers la supermarket vineri. Nu o spunea cineva care și-a făcut cumpărături de Paști înainte ca magazinele să devină aglomerate, nu o zicea o persoană care și-a făcut cumpărăturile de pe vreo aplicație gen Glovo, Bringo etc, nu o spunea cineva care a mers la magazinul din colț, ci... o persoană care a mers la supermarket în pandemie! Care a stat la coadă!

Este fix ca situația în care românii dau ochii peste cap și se plâng de trafic, dar n-ar lăsa mașina în parcare nicio zi. Îi știți deja. Sunt peste tot. Stau cu o mână pe volan și cu cealaltă pe telefon în timp ce scriu pe Facebook, singuri din mașinile lor: ”E groaznic traficul! Nu mai pot!”. Înainte de a ne plânge că este traficul groaznic și a cere marea schimbare de la primari, poate ar trebui să începem schimbarea cu noi. Atâta timp cât stăm cu fundul în mașină, nu prea avem dreptul să ne plângem de traficul infernal. Atâta timp cât mașina are cinci locuri și singurul pasager din mașină este fix șoferul... poate ar trebui să ne gândim că problema e și la noi. Oamenii zac în mașină, că de mers nu poate fi vorba când te deplasezi cu 10 km/h, dar nu lasă mașina! Transportul în comun le pute. Dacă ar putea, și gunoiul l-ar duce cu mașina.

Așa este și cu plângăcioșii care urlă că sunt cozi la supermarket, în plină pandemie, ei stând, de asemenea, la coadă! Adică atunci când și tu ești fix parte din problemă, e tupeu maxim să te plângi când există alternative: magazinul din colț, aplicațiile Glovo sau Bringo sau cumpăraturile făcute la timp! Sau măcar, dacă ai bun simț, nu te mai mira de cozi...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel