Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Stiri
 
12 iul, 21:32
Turist rătăcit în zona Vârfului Negoiu. Intervenţie Salvamont
Salvamontiștii din Argeș caută, duminică seara, un turist care a anunțat la 112 că s-a rătăcit în zona Vârfului Negoiu din Munții Făgăraș. În zonă plouă și sunt 7 grade Celsius, iar telefonul turistului s-a descărcat.
foto ilustrativ

Potrivit Salvamont Argeș, un turist a anunțat, la 112 că, la coborârea de pe Vârful Negoiu, a pierdut poteca marcată spre strunga Doamnei și este dezorientat.

„A găsit la un moment dat marcaj bandă albastră ceea ce ne face să credem că este undeva în zona șaua Podeanu. Salvatorii montani de la Baza de salvare montană Cota 2000 au plecat spre șaua Podeanu bazându-se și pe coordonatele primite de la operatorul 112”, au transmis reprezentanții Salvamont. În Munții Făgăraș, vremea este foarte urâtă, plouă, iar temperatura ajunge la 7-8 grade.

„Telefonul apelantului s-a descărcat făcând și mai grea operațiunea de localizare a acestuia. Salvamontiștii speră să îl găsească în stare cât mai bună de sănătate, cât mai repede și să nu se intre cu acțiunea mult în noapte”, au mai precizat reprezentanții Salvamont Argeș, citează Mediafax.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri