Turiști români, primiți cu mare bucurie în Kenya. Presa locală a transmis în regim de BREAKING NEWS aterizarea avionului TAROM. VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Tarom
Sursă foto: Facebook Tarom
Primul avion cu turiști sosit în Kenya, după lungi perioade de restricții, a fost primit cu mare bucurie de către localnici.

"Aterizarea aeronavei TAROM în Mombasa a fost subiect de Breaking News în Kenya, zborul Bucureşti - Mombasa fiind primul zbor charter care a fost organizat odată cu redeschiderea turismului în ţara din estul Africii”, anunţă compania într-o postare pe Facebook.

Preşedinta Autorităţii pentru Turism din Kenya Betty Radier a declarat că acest zbor aduce o rază de speranţă pentru această industrie afectată de pandemia de COVID-19, conform publicaţiei locale The Star, care menţionează că la bordul aeronavei s-au aflat 116 pasageri care vor explora diverse destinaţii.

„Această cursă vine într-un moment important în care sectorul nostru turistic, la fel ca alte destinații la nivel global, lucrează spre recuperare în urma întreruperilor cauzate de Pandemia COVID-19. Europa este una dintre piețele noastre cheie pentru turiștii internaționali, prin urmare, acest zbor este un semnal al revigorării continue a turismului ”, a spus Radier.

Betty Radier a afirmat că Europa de Est are un mare potenţial de turişti şi ca urmare a relaţiilor politice şi social-economice dintre Kenya şi statele din regiune. Zborul Tarom este primul dintr-o serie de nouă astfel de curse, care se vor derula până în luna august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel