Turneu Moscova. Simona Halep și-a aflat adversara!
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
Jucătoarea rusă de tenis Anastasia Pavliucenkova, locul 35 în ierarhia internaţională, va fi adversara Simonei Halep (nr. 1 mondial şi principala favorită) în optimile turneului WTA de la Moscova, dotat cu premii totale de 867.766 dolari.

Pavliucenkova a eliminat-o luni, în două seturi, 7-5, 6-4, pe australianca Ajla Tomljanovic (46 WTA), după o oră şi 33 de minute de joc.

Halep a învins-o pe Pavliucenkova în toate cele nouă confruntări directe, prima victorie fiind consemnată în 2008, la turneul junioarelor de la Australian Open, iar apoi de opt ori la senioare.

Simona Halep a câştigat turneul Kremlin Cup în anul 2013, iar în semifinalele acelei ediţii trecea de Pavliucenkova cu 6-2, 6-1. Cea mai recentă confruntare dintre cele două a avut loc anul acesta la Montreal, când Simona s-a impus în turul al doilea, cu 7-6 (9), 4-6, 7-5.

Halep a pierdut ultimele sale patru meciuri în circuit, în finală la Cincinnati (cu Kiki Bertens), în primul tur la US Open (cu Kaia Kanepi), în turul al doilea la Wuhan (cu Dominikla Cibulkova) şi în primul tur la Beijing (abandon în partida cu Ons Jabeur).

Înainte de plecarea spre Moscova, Halep, diagnosticată cu hernie de disc la începutul lunii octombrie, declara că în funcţie de cum se va simţi la această competiţie va lua o decizie cu privire la prezenţa sa la Turneul Campioanelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel