U Cluj - Petrolul, rezultat final. Şoc pentru ploieşteni în Liga 2
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Petrolul Ploiesti
Petrolul Ploiesti
Universitatea Cluj a învins-o, vineri seara, pe Petrolul Ploiești, scor 4-0, în etapa a opta din Liga 2.

Petrolul a suferit cea mai dură înfrângere din acest campionat împotriva Universității Cluj, formație care venea după patru înfrângeri consecutive. După 0-0 la pauză, Universitatea Cluj a evoluat mult mai bine în partea secundă și s-a desprins pe tabelă. Gavra a punctat în minutul 51, iar ardelenii au obținut o lovitură de la 11 metri în minutul 76, transformată de Florescu.

Antrenorul Petrolului, Flavius Stoican, a contestat decizia și a fost eliminat de arbitrul partidei. Acesta a dat impresia că intenționează să scoată echipa de pe teren, însă partida a continuat. Laurențiu Marinescu, căpitanul ploieștenilor, a fost eliminat și el în minutul 78, după ce a văzut al doilea cartonaș galben.

Universitatea Cluj a mai punctat în minutele 85 și 90+1, prin Taub, respectiv Burghele, ducând scorul la 4-0. Astfel, Universitatea Cluj a obținut a doua victorie din acest sezon și a urcat pe locul 15, cu șase puncte. De partea cealaltă, Petrolul Ploiești a căzut pe poziția a noua, rămânând cu 11 puncte, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel