Un șofer a intrat cu mașina într-un mall din Brăila. Persoane rănite
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Un șofer a intrat, intenționat, cu mașina într-un mall din România. Mai multe persoane au fost rănite.

Update: "Şapte persoane au fost rănite la mall Brăila, printre care cinci adulţi şi doi copii de 11 şi 13 ani. Victimele au fost preluate de o ambulanţă SMURD şi patru ambulanţe SAJ şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe. La faţa locului s-a intervenit cu o maşină de descarcerare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Înainte cu puţin timp de a intra în mulţimea de la mall, tânărul înjunghiase un bărbat în comuna Cazasu din apropierea municipiului Brăila, cu care avusese un conflict de la o maşină, şi rănise alte două persoane, pe centura oraşului, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ, Laura Dan.

"Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,37mg/l alcool. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, urmând a se stabili dacă acesta se află sub influenţa altor substanţe", a declarat Laura Dan.

__________________________________________________________________________________________________________

Incidentul este extrem de grav, spun autorităţile, potrivit România TV. Totul s-a întâmplat în Cazașu, o comună din Brăila. Şoferul s-ar fi certat cu o altă persoană pe care a înjunghiat-o, după care a fugit şi a lovit mai mulţi pietoni, intrând cu maşina în mall.

Poliţia este acum în alertă şi cercetează cazul pentru a vedea ce s-a întâmplat. Şoferul are 20 de ani și, din primele informații, se pare că ar fi consumat băuturi alcoolice, conform aceleiași surse. Alte opt maşini ar fi fost lovite în drumul său. Mai multe ambulanțe au ajuns la faţa locului, iar un elicopter SMURD a preluat una dintre victime.

Se pare că bărbatul s-ar fi întâlnit cu cineva, pentru a vedea o mașină, cu gândul de a o fura. După ce a vrut să o testeze, cei doi s-au luat la bătaie, proprietarul fiind înjunghiat, potrivit România TV. Șoferul a fugit cu mașina, lovind mai multe autoturisme pe traseul său, până la mall. După impact, șoferul a fost scos din mașină și bătut de oamenii prezenți în fața mall-ului. Aceștia au mai spus că bărbatul mirosea a alcool. În acest moment, ar fi vorba despre patru răniți. În zonă, s-ar fi aflat și mulți copii. 

Tânărul de 20 de ani, beat și posibil drogat, este din Brăila, potrivit polițiștilor, anunță România TV. Victima este un bărbat în vârstă de  42 de ani. Șoferul ar fi încercat de trei ori să intre cu mașina în incinta mall-ului, lovindu-se de niște stâlpi din beton. Polițiștii l-au reținut.

Citește și: Șoferul care a intrat cu mașina într-un mall din Brăila: "Trebuie să curgă sânge"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel