Un bărbat de 82 de ani imobilizat la pat a fost salvat din incendiu
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Un bărbat imobilizat la pat, în vârstă de 82 de ani, a fost salvat dintr-un incendiu noaptea trecută, pornit cel mai probabil de la un scurtcircuit, la locuința sa din municipiul Tulcea.

La sosirea echipajelor de intervenţie, zece subofiţeri cu două autospeciale cu apă şi spumă, incendiul se manifesta cu flacără şi degajare mare de fum la nivelul acoperişului casei, cu pericol de propagare la locuinţele învecinate, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Delta.

"Concomitent cu acţiunea de stingere, salvatorii au evacuat din interiorul locuinţei un bărbat, în vârstă de 82 de ani, ce era imobilizat la pat. Acesta a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la spital, deoarece prezenta hipertensiune. Pentru izolarea şi lichidarea incendiului, dar şi pentru îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acţionat aproximativ două ore", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Nicolae Botezatu.

În incendiu au ars 20 de metri pătraţi şi s-au deteriorat 80 de metri pătraţi din acoperişul locuinţei, s-au degradat tavanul din rigips pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi şi mobilierul din trei camere. Potrivit sursei citate, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel